Kunszt masarski i dawne receptury pozwoliły stworzyć produkt niezwykły, odwołujący się smakiem i procesem obróbki do najlepszych praktyk krajowej sztuki wędliniarskiej. Wysoka mięsność na poziomie 123 g mięsa w 100 g produktu, wędzenie dymem bukowym oraz mieszanka przypraw, której głównymi nutami są ziołowe aromaty gwarantują niezapomniane doznania smakowe rodem z regionu Borów Tucholskich.
Produkt zawiera: gorczycę. Możliwa obecność: zbóż zawierających gluten, mleka z laktozą, selera i soi.
Stworzona zgodnie ze sprawdzoną masarską tradycją i w oparciu o tradycyjny proces wędzarniczy, dzięki czemu prócz wysokiej mięsności 126 g mięsa na 100 g produktu cechuje się aromatem znanym z babcinej chaty. Pakowana w szary papier ekologiczny, odwołujący myśli do lokalnej tradycji masarskiej, gdy staranne procesy produkcji i doskonałe mięso pozwoliły stworzyć wędliny o szlachetnym charakterze.
Produkt zawiera: gorczycę. Możliwa obecność: zbóż zawierających gluten, mleka z laktozą, selera i soi.
Starannie selekcjonowany boczek wieprzowy, poddany procesowi kontrolowanego wędzenia naturalnym dymem bukowym jak za dawnych lat. Wyśmienita propozycja dla smakoszy intensywnego aromatu wędzenia, którego połączenie z delikatnością boczku stanowi o jego szlachetnym rodowodzie - 100 g produktu wyprodukowano ze 126g boczku wieprzowego.
Produkt zawiera: gorczycę. Możliwa obecność: zbóż zawierających gluten, mleka z laktozą, selera i soi.
Delikatny, kruchy schab o wyraźnie mięsne strukturze poddany procesowi wędzenia naturalnym dymem bukowym i o wysokiej zawartości mięsa, gdyż 100g produktu wyprodukowano ze 129g mięsa wieprzowego. Cóż chcieć więcej od produktu bliskiego doskonałości? Smak znany z babcinej chaty na wyciągnięcie ręki, który wciąga już od pierwszego kęsa!
Produkt zawiera: gorczycę. Możliwa obecność: zbóż zawierających gluten, mleka z laktozą, selera i soi.