
Delikatna wędlina drobiowa, parzona i wędzona dymem olchowo-bukowym jest połączeniem drobiowej delikatności z wyraźnie wyczuwalnymi aromatami wędzenia. Wysoka mięsność – na każde 100g produktu wykorzystano 105 g fileta z indyka, brak glutaminianu sodu oraz fosforanów powoduje, że każdy plasterek jest wyjątkowym doznaniem smakowym z segmentu wędlin premium.
Możliwa obecność: gorczycy, zbóż zawierających gluten, mleka z laktozą, selera i soi.

Zamknięta w stylizowanym, papierowym opakowaniu Kiełbasa Polska z Kociewskiej Spiżarni to kwintesencja doskonałego smaku i wyjątkowej propozycji podania. Aromatyczna gorczyca, czosnek i starannie dobrany surowiec wieprzowy powodują, że Polska z Kociewskiej Spiżarni sprawdzi się doskonale jako przekąska, pozycja obowiązkowa na tacy wędlin, czy podana na ciepło z rozgrzanego rusztu grillowego. Dostojne opakowanie pełni funkcję nie tylko estetyczną, ale zatrzymuje także naturalnych zapach wędzenia.
Produkt zawiera: gorczycę. Możliwa obecność: mleka z laktozą, selera i soi.