Indyk z Kociewskiej Spiżarni
Indyk z Kociewskiej Spiżarni

Delikatna wędlina drobiowa, parzona i wędzona dymem olchowo-bukowym jest połączeniem drobiowej delikatności z wyraźnie wyczuwalnymi aromatami wędzenia. Wysoka mięsność – na każde 100g produktu wykorzystano 105 g fileta z indyka, brak glutaminianu sodu oraz fosforanów powoduje, że każdy plasterek jest wyjątkowym doznaniem smakowym z segmentu wędlin premium.

Benefity:
Bez fosforanów
Bez glutaminianu sodu
Alergeny:

Możliwa obecność: gorczycy, zbóż zawierających gluten, mleka z laktozą, selera i soi.

Polska z Kociewskiej Spiżarni
Polska z Kociewskiej Spiżarni

Zamknięta w stylizowanym, papierowym opakowaniu Kiełbasa Polska z Kociewskiej Spiżarni to kwintesencja doskonałego smaku i wyjątkowej propozycji podania. Aromatyczna gorczyca, czosnek i starannie dobrany surowiec wieprzowy powodują, że Polska z Kociewskiej Spiżarni sprawdzi się doskonale jako przekąska, pozycja obowiązkowa na tacy wędlin, czy podana na ciepło z rozgrzanego rusztu grillowego. Dostojne opakowanie pełni funkcję nie tylko estetyczną, ale zatrzymuje także naturalnych zapach wędzenia.

Benefity:
Bez fosforanów
Bez glutaminianu sodu
Mięsność: 100 g produktu wyprodukowano ze 110 g mięsa
Alergeny:

Produkt zawiera: gorczycę. Możliwa obecność: mleka z laktozą, selera i soi.

Kiełbasa z Kociewskiej Spiżarni
Kiełbasa z Kociewskiej Spiżarni

Stworzona zgodnie ze sprawdzoną masarską tradycją i w oparciu o tradycyjny proces wędzarniczy, dzięki czemu prócz wysokiej mięsności cechuje się aromatem znanym z babcinej chaty. Pakowana w szary papier ekologiczny, odwołujący myśli do lokalnej tradycji masarskiej.

Benefity:
Bez fosforanów
Bez glutaminianu sodu
Mięsność: 100 g produktu wyprodukowano ze 114 g mięsa
Alergeny:

Produkt zawiera: gorczycę. Możliwa obecność: zbóż zawierających gluten, mleka z laktozą, selera i soi.

Szynka z Kociewskiej Spiżarni
Szynka z Kociewskiej Spiżarni
Benefity:
Bez fosforanów
Bez glutaminianu sodu
Mięsność: 100 g produktu wyprodukowano ze 105 g mięsa
Alergeny:

Produkt zawiera: gorczycę. Możliwa obecność: zbóż zawierających gluten, mleka z laktozą, selera i soi.