ru
Infolinia
+48 523 339 277

Klops wołowy faszerowany jajki...

Bułkę podziel na mniejsze kawałki, zalej Więcej >>

Wołowina zrazowa w winie na kr...

Słoninę pokrój w cienkie słupki ok. 2 cm Więcej >>

Befsztyk z masłem i przyprawam...

Wszystkie składniki masła mieszamy. Za p Więcej >>

Boeuf strogonow

Mięso myjemy, kroimy w paski. Mąkę Więcej >>

Befsztyki po angielsku

Mięso kroimy w poprzek włókien na plastr Więcej >>

Steki wołowe z rumsztyku

Mięso kroimy w plastry, następnie spulch Więcej >>

Gotuj z Gzellą

Najnowsze przepisy

Pasztetowa w pieczarkach na ma...

Pieczarki umyć i wyciąć z nich ogonki Więcej >>

Pieczony filet z indyka w sosi...

Oliwę dokładnie wymieszać z solą, piep Więcej >>

Szparagi zawijane z Szynką Doj...

W plaster szynki i sera zawinąć po dwa Więcej >>

Do góry