pl
Infolinia
+48 523 339 277

Makaron ze schabem i warzywami

Wiosna w kuchni

Przygotowanie

Schab pokrój w paseczki, przypraw solą, pieprzem i tymiankiem, usmaż na złoto. Odstaw.

Na patelnię włóż pokrojoną cukinię (cienkie paseczki), dodaj czosnek, krótko przesmaż.

Dodaj przekrojone na pół pomidorki oraz schab, wymieszaj.

Podawaj z ulubionym makaronem.

Składniki

  • cukinia
  • ok. 10 pomidorków koktajlowych
  • 250 g świeżego makaronu
  • suszony tymianek
  • 1 łyżka mąki pszennej
  • 1 ząbek czosnku
  • oliwa
  • sól, pieprz

Tagi

Gotuj z Gzellą

Najnowsze przepisy

Pasztetowa w pieczarkach na ma...

Pieczarki umyć i wyciąć z nich ogonki Więcej >>

Pieczony filet z indyka w sosi...

Oliwę dokładnie wymieszać z solą, piep Więcej >>

Szparagi zawijane z Szynką Doj...

W plaster szynki i sera zawinąć po dwa Więcej >>

Do góry