Leberka, czyli lokalna odmiana pasztetowej jest wyprodukowana zgodnie z masarską tradycją regionu, z grubo rozdrobnionego surowca wieprzowego sprawdzonej jakości. Stworzona z myślą o miłośnikach regionalnych przysmaków, idealnie doprawiona specjalną kompozycją przypraw i zamknięta w naturalnym jelicie wieprzowym jest poddana procesowi wędzenia, dzięki czemu zyskuje nie tylko wyjątkowy smak, ale wyśmienity kolor oraz aromat.
Produkt zawiera: seler, mleko z laktozą. Możliwa obecność: gorczycy, zbóż zawierających gluten, soi.
Wielbiciele surowych, doskonale doprawionych i podwędzanych smaków zwieńczą kres poszukiwań dzięki Metce z Osia. Metka smakuje doskonale nie tylko na świeżej bułce, ale również jako przekąska na aromatycznej tacy wędlin, zachwycając smakiem w każdym kolejnym kęsie.
Produkt zawiera laktozę. Możliwa obecność: gorczycy, zbóż zawierających gluten, białek mleka, selera, soi.
Krucha i soczysta propozycja dla miłośników aromatycznych specjałów. Za jej wyjątkowym smakiem stoi długi okres dojrzewania oraz wędzenia i wykorzystanie 117g polędwiczki wieprzowej do wyprodukowania każdych 100 g produktu, dodatkowy nie zawiera fosforanów. Produkt idealny dla miłośników mocnych smaków, które przełamane są kruchością i delikatnością samego produktu.
Produkt zawiera: gorczycę. Możliwa obecność: zbóż zawierających gluten, mleka z laktozą, selera i soi.
Produkt zawiera: laktozę. Możliwa obecność: gorczycy, zbóż zawierających gluten, mleka, selera, soi.
Produkt zawiera: laktozę. Możliwa obecność: gorczycy, zbóż zawierających gluten, mleka, selera, soi.
Produkt zawiera: laktozę. Możliwa obecność: gorczycy, zbóż zawierających gluten, mleka, selera, soi.
Produkt zawiera: laktozę. Możliwa obecność: gorczycy, zbóż zawierających gluten, mleka, selera, soi.
Produkt zawiera: mleko, laktozę. Możliwa obecność: gorczycy, zbóż zawierających gluten, selera i soi.
Produkt zawiera: laktozę. Możliwa obecność: gorczycy, zbóż zawierających gluten, mleka, selera, soi.