pl
Infolinia
+48 523 339 277

Chrońmy Bory

Zobacz

Produkty bezglutenowe

Zobacz

Biuro prasowe

Z duchem czasu,
Fakt Gwiazdy, 2017-03-31, str. 21
Dieta seniora na początek wiosny,
Express Bydgoski, 2017-03-30, str. 14
Nie tylko do żurku,
Rewia, 2017-03-29, str. 35
Zupa ze szparagów z makaronem z szynki dojrzewającej,
Tytuły Regionalne Polska Presse, 2017-03-28, str. 17
Szynka od Dawien Dawna Mini,
Businesswoman & Life, 2017-03-28, str. 8
Warto kupić,
Twoje Imperium, 2017-03-27, str. 26
Gzella otworzy 15 nowych punktów mięsnych,
Wiadomości Handlowe, 2017-03-21, str. 69
Wybieramy zdrową wędlinę,
Vita, 2017-03-20, str. 24
Dieta seniora na przedwiośnie,
Dziennik Polski, 2017-03-18, str. 8
Dieta seniora na przedwiośnie,
Gazeta Krakowska, 2017-03-15, str. IV
Dieta seniora na przedwiośnie,
Dziennik Łódzki, 2017-03-15, str. IV
15 nowych sklepów Gzella,
Życie Handlowe, 2017-03-09, str. 8
Pieczone roladki z pstrąga i karczku dojrzewającego,
Gazeta Powiatowa Wiadomości Oławskie, 2017-03-02, str. 24
Biała kiełbasa nie tylko na święta,
Gotuj krok po kroku, 2017-03-01, str. 48
Wędzony specjał,
Świat Kobiety, 2017-03-01, str. 114
Pieczone roladki z pstrąga i karczku dojrzewającego,
Tytuły Regionalne Polska Presse, 2017-02-20, str. 15
Czosniarka z pulpetami,
Express Sochaczewski, 2017-02-16, str. 31
Rekordowy wynik Gzella,
Handel, 2017-02-16, str. 18
Świąteczny obiad po polsku,
Handel, 2017-02-16, str. 74

Przełam rutynę 14 lutego,
Tygodnik Ciechanowski, 2017-02-14, str. 15
Trzymajmy się ciepło,
Ziemia Kaliska, 2017-02-10, str. 33
Wędzona i smaczna,
Fakt TV, 2017-02-09, str. 16
Prosto ze sklepu,
Przyjaciółka, 2017-02-09, str. 35
Cudowny aromat,
Gotuj Krok po Kroku, 2017-02-08, str. 48
Kiełbasa Polska z Kociewskiej Spiżarni,
Życie na gorąco, 2017-02-02, str. 25
Aromatyczny specjał,
Rewia, 2017-02-01, str. 35
Przepis na czosniarkę,
Tytuły Regionalne Polska Presse, 2017-01-31, str. 15
Smaczne Nowości,
Kropka TV, 2017-01-30, str. 18
Bezpośrednio zza lady,
Handel, 2017-01-27, str. 26
Portobello nadziewane Kiszką Ziemniaczaną i cukinią,
Nasze Miasto Lublin, 2017-01-27, str. 74
Przydatne w Kuchni,
Dobry Tydzień, 2017-01-23, str. 35
Jeść smacznie i...bez glutenu,
Wydani Regionalne Polska Presse, 2017-01-18, str. 17
Smaczna i zdrowa,
Przepisy Czytelników, 2017-01-11, str. 63
Tradycyjna i pyszna,
Tele Tydzień, 2017-01-09, str. 92
Przydatne w kuchni,
Dobry Tydzień, 2016-12-12, str. 35
Rodzinna uczta w wersji fit,
Show, 2016-12-12, str. 74
Dla zabieganych,
Zdrowie, 2016-11-01, str. 88
Na ciepłe śniadanie,
Tele Tydzień, 2016-10-31, str. 92
Lunch Box,
Nasze Miasto - Trójmiasto, 2016-10-31, str. 5
Blisko wyrobu domowego,
Handel, 2016-10-31, str. 50
Kiszka Ziemniaczana,
Życie na gorąco, 2016-10-28, str. 26
Na jesienną chandrę bieg albo...grill,
Echo Dnia -
Smak Regionu,
Pyszne, 2016-10-11, str. 88
Gzella dla każdego,
Teleprogramy, 2016-10-10, str. 5
Kiszka ziemniaczana,
Twoje Imperium, 2016-10-10, str. 26
Coś dla smakoszy wędlin,
Businesswoman&Life, 2016-10-04, str. 96
Szczecińskie paszteciki,
Express Sochaczewski, 2016-10-04, str. 31
Naturalnie wędzone,
Tele Tydzień, 2016-10-03, str. 92
Regionalne przysmaki,
Rewia, 2016-09-28, str. 35
Warmińskie czarne żeberka,
Kurier Iławski, 2016-09-28, str. 20
Kiszka Ziemniaczana firmy Gzella,
Poradnik Handlowca, 2016-09-01, str. 139
Kiszka ziemniaczana firmy Gzella,
Na żywo, 2016-09-01, str. 25
Przysmak - Laureat,
Kobieta i życie, 2016-09-01, str. 63
Nie ma to jak dobra kiszka ziemniaczana!,
Dobry Tydzień, 2016-08-29, str. 33
Prosto z Borów Tucholskich,
Tele Tydzień, 2016-08-16, str. 92
Warto kupić poznaj nowy smak,
Twoje Imperium, 2016-08-16, str. 26
Kibiny Mazurskie z kiełbasą białą surową,
Nasze Miasto Lublin, 2016-08-12, str.3
Bezglutenowe Salami Mini Dojrzewające,
Bezglutenowe Salami Mini Dojrzewające,
Gospodarka Mięsna, 2016-08-01, str. 78

Nowości Kuchnia,
OLIVIA, 2016-08-01, str. 136
Na podium!,
TWÓJ STYL, 2016-08-01, str. 239


Aromatyczna kiełbasa,
ŚWIAT KOBIETY, 2016-08-01, str. 136
Kibiny mazurskie,
KURIER IŁAWSKI, 2016-07-27, str. 21
Salami bezglutenowe - także bez fosforanów,
ZIEMIA KALISKA, 2016-07-22, str. 28

Kiełbasa biała duszona w pomidorach i cebuli,
NASZE MIASTO LUBLIN, 2016-07-22, str. 3
Smacznie, zdrowo i bezglutenowo,
TWOJE 7 DNI, 2016-07-21, str. 13
Przepis na lato - Kiszka Ziemniaczana z grzybami w śmietanie, TWOJE 7 DNI, 2016-07-21, str. 9
Aromatyczna Kiełbasa - Salami Mini Dojrzewające,
REWIA, 2016-07-20, str. 35

Gzella Salami Mini Dojrzewające,
ŻYCIE NA GORĄCO, 2016-07-07, str. 32
Kiszka ziemniaczana z grzybami,
EXPRESS SOCHACZEWSKI, 2016-07-07, str. 31

Bezglutenowe salami dojrzewające,
ŻYCIE NA GORĄCO, 2016-07-07, str. 32

Smaki Naszego Regionu,
FAKTY PILSKIE, 2016-07-01, str. 18
Nowości,
PORADNIK HANDLOWCA, 2016-07-01, str. 78

Przebój lata,
TWÓJ STYL, 2016-07-01, str. 228
Gzella wygrywa smakiem,
GAZETA LOKALNA, 2016-07-01, str. 11
Mięsne Hity z Pomorza,
CLAUDIA, 2016-07-01, str. 118-119
Etykieta czysta jak łza,
WIADOMOŚCI HANDLOWE, 2016-06-30, str. 58



Rarytas z Borów Tucholskich,
TELEPROGRAMY, 2016-06-20, str. 13

Kiełbasa Krucha Kmicica,
CHWILA DLA CIEBIE, 2016-06-16, str. 3

Kotlety po kurpiowski,
NASZE MIASTO LUBLIN, 2016-06-10, str. 3
Klepiskowy pieróg,
EXPRESS ILUSTROWANY, 2016-05-27, str. 28
Klepiskowy pieróg z Szynką z Kociewskiej Spiżarni,
NASZE MIASTO LUBLIN, 2016-05-27, str. 3
Na grilla,
ŻYCIE NA GORĄCO, 2016-05-25, str. 26
Kiszka ziemniaczana z grzybami w śmietanie,
TINA, 2016-05-24, str. 21
Coś na ząb,
Polska Głos Wielkopolski, 2016-05-02,
str. III
Przysmaki z Grilla,
SHOW, 2016-04-05
Kuchnia Show, str. 68


Gzella Pasztetowa z Borowikami
ŻYCIE NA GORĄCO, 2016-04-07,
AUTOR NIEZNANY, str.: 25

Nowości ze sklepu,
GOTUJ KROK PO KROKU, 2016-04-01,
AUTOR NIEZNANY, str.: 51
.
Przydatne w kuchni,
DOBRY TYDZIEŃ, 2016-03-14,
AUTOR NIEZNANY, str.: 35

Na półce,
TELE TYDZIEŃ, 2016-03-14,
AUTOR NIEZNANY, str.: 92

Przydatne w kuchni,
DOBRY TYDZIEŃ, 2016-03-14,
AUTOR NIEZNANY, str.: 35

Jak wybierać wędlinę,
PANI DOMU, 2016-03-14,
BARBARA LASOTA, str.: 46

Mięsa służą zdrowiu - gdy wiemy co jemy!,
ZIEMIA KALISKA, 2016-03-11, . O-GOK, str.: 24

Polska z Kociewskiej Wędzarni Ekstra Gzella,
PORADNIK HANDLOWCA, 2016-02-29,
AUTOR NIEZNANY, str.: 116
Przydatne w kuchni,
DOBRY TYDZIEŃ, 2016-02-22,
AUTOR NIEZNANY, str.: 35

Sałatka z orzechami,
EXPRESS ILUSTROWANY, 2016-02-12,
LILIANA BOGUSIAK-JÓŹWIAK, str.: 25

Kiełbasa Polska z Kociewskiej Wędzarni Ekstra od firmy Gzella - poczuj smak Borów Tucholskich,
BUSINESSWOMAN & LIFE, 2016-02-12,
AUTOR NIEZNANY, str.: 100

Szparagi z Szynką,
EXPRESS ILUSTROWANY, 2016-02-05, LILIANA BOGUSIAK-JÓŹWIAK, str.: 25

Na kanapki i przekąskę,
PORADNIK DOMOWY, 2016-03-01,
AUTOR NIEZNANY, str.: 83


Reklama - Konkurs,
GŁOS KOSZALIŃSKI, 2016-01-23, AUTOR NIEZNANY, str.: 13
GŁOS SZCZECIŃSKI, 2016-01-23, AUTOR NIEZNANY, str.: 13
GŁOS POMORZA - SŁUPSK, 2016-01-23, AUTOR NIEZNANY, str.: 13


Surowa wędzona kiełbasa Polska...
TWOJE IMPERIUM, 2016-01-25,
AUTOR NIEZNANY, str.: 26


Polska z Kociewskiej Spiżarni,
GAZETA WYBORCZA - OLSZTYN, 2016-01-22, NORBERT KACZAN, str.: 12
Góralskie specjały,
NA ŻYWO, 2016-01-21,
AUTOR NIEZNANY, str.: 24 (1/2)


Nowoczesność wkracza na rynek,
RZECZPOSPOLITA, 2016-01-05,
BEATA DREWNOWSKA, str.: B8


Imprezowe,
ŻYCIE NA GORĄCO, 2015-12-30,
AUTOR NIEZNANY, str.: 29


Nasz hit,
PANI DOMU, 2015-12-07,
AUTOR NIEZNANY, str.: 45


Nie wszyscy chcą płacić więcej za dobrą żywność,
RZECZPOSPOLITA, 2015-11-19,
BEATA DREWNOWSKA, str.: B11


Tanie wędliny już Polakom nie smakują,
RZECZPOSPOLITA, 2015-10-27,
BEATA DREWNOWSKA, str.: B8


Gotuj z Gzellą

Najnowsze przepisy

Pasztetowa w pieczarkach na ma...

Pieczarki umyć i wyciąć z nich ogonki Więcej >>

Pieczony filet z indyka w sosi...

Oliwę dokładnie wymieszać z solą, piep Więcej >>

Szparagi zawijane z Szynką Doj...

W plaster szynki i sera zawinąć po dwa Więcej >>

Do góry