pl
Infolinia
+48 523 339 277

Sataje z karkówki (satays)

Karkówkę kroimy w cienkie plastry. Mięso Więcej >>

Indyk pomarańczowy

Kroimy indyka w plastry. Nie rozbijamy, Więcej >>

Gulasz z szynki myszki z piwem

Szynkę myszkę cielęcą kroimy w grube kos Więcej >>

Żeberka dziadka Janka

Żeberka podziel na porcie (1 porcja okoł Więcej >>

Schab na młodych marchewkach

Bierzmy dobrej jakości schab bez kości. Więcej >>

Klops wołowy faszerowany jajki...

Bułkę podziel na mniejsze kawałki, zalej Więcej >>

Gotuj z Gzellą

Najnowsze przepisy

Pasztetowa w pieczarkach na ma...

Pieczarki umyć i wyciąć z nich ogonki Więcej >>

Pieczony filet z indyka w sosi...

Oliwę dokładnie wymieszać z solą, piep Więcej >>

Szparagi zawijane z Szynką Doj...

W plaster szynki i sera zawinąć po dwa Więcej >>

Do góry