pl
Infolinia
+48 523 339 277

Łopatka pod pierzynką

Przygotowanie

Łopatkę ułożyć w naczyniu żaroodpornym, następnie na to nałożyć plastry sera i posmarować majonezem. Przykryć folią aluminiową i zapiekać w piekarniku ok. 1,5 godziny.

Podawać z sosem czosnkowym.

Składniki

  •  4 - 5 rozbitych plastrów łopatki wieprzowej (doprawić solą i pieprzem)
  •  8 plastrów sera
  •  1 cebula - majonez średni

Gotuj z Gzellą

Najnowsze przepisy

Pasztetowa w pieczarkach na ma...

Pieczarki umyć i wyciąć z nich ogonki Więcej >>

Pieczony filet z indyka w sosi...

Oliwę dokładnie wymieszać z solą, piep Więcej >>

Szparagi zawijane z Szynką Doj...

W plaster szynki i sera zawinąć po dwa Więcej >>

Do góry